Algemene voorwaarden

Algemeen

Onderstaand beleid is van toepassing op de kip- en zalmactie, georganiseerd door Werkgroep Staphorst, t.b.v. Stichting Timotheos. Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt in november 2022.

Bestel- en levertijd

U kunt eenvoudig via deze website een bestelling plaatsen. Wanneer wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen dan doen wij zorgvuldig ons best om deze op D.V. zaterdag 17 december 2022 bij u thuis te bezorgen. Deze bezorging geldt alleen voor de Gemeente Staphorst. 

Woont u niet in de Gemeente Staphorst en wilt u toch graag een bestelling doen? Dan kunt u een bestelling plaatsen en dan nemen wij contact met u op over de levering of ophalen van deze bestelling. 

Retourbeleid

De producten die verkocht worden via deze webshop worden ingekocht bij de leveranciers. Deze voedingsmiddelen kunnen niet retour gestuurd worden.

Verkeerde bestelling

Indien u kunt aantonen dat het bestelde product niet voldoet aan uw bestelling dan kunt u contact opnemen met de werkgroep. Wanneer blijkt dat inderdaad het verkeerde product geleverd is dan zorgt de werkgroep ervoor dat u alsnog het juiste product ontvangt. 


Vragen/ opmerkingen?

Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u contact op te nemen met de werkgroep. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op de ‘Contact’ pagina.